HTC GYIK

Gyakran ismételt kérdések HTC mobil telefonokról – olvasd el, mielőtt telefonálsz, hátha megoldja a gondod!

HTC gyakran ismételt kérdések

Egyes esetekben elég vagy a kijelzőt vagy az érintőfelületet cserélni. Az újabb modellekben minden esetben kijelző modult kell cserélni.

Várható javítási költség: 15.000 Ft-tól

A beszédhangszóró meghibásodott, nem érintkezik vagy beázott. Csere után megfelelően fog működni. A HTC készülékekben többnyire egyedi hangszórókat tettek, így egy-egy modellhez a beszerzés időbe telhet.

Várható javítási költség: 6500 Ft-tól

A membrán vagy nyomógomb tönkrement és folyamatosan zárja az áramkört. A gombot ki kell cserélni, szerencsés esetben lehet javítani. Kevésbé szerencsés esetben más egyéb alkatrésszel együtt lehet szükség a cserére.

Várható javítási költség: 6000Ft-tól

A hangerő gombok cseréje szükséges. Esetenként a még működő gombot is ki kell cserélni (ha egy szalagkábelen vannak), esetleg a teljes felső panellal együtt.

Várható javítási költség: 4500Ft-tól

A mikrofon takarítása után (ha nem lett jobb) ki kell cserélni az alkatrészt. Többnyire az elterjedt HTC készülékeknél ez egy teljes alsó panel cserét jelent – mikrofon, usb csatlakozó, jack csatlakozó, koax csatlakozók, akár vibra is.

Várható javítási költség: 6000Ft-tól

A készülék takarítása után ismét újszerű, tiszta telefont használhat. A készüléket szétszedjük, a belső alkatrészeket is kitakarítjuk!

Várható javítási költség: 5000 Ft-tól

A csatlakozót ki kell cserélni. Halogatni nem érdemes, mert a csatlakozó becsúszhat, rövidre zárhat alkatrészeket, ez után a készülék használhatatlan lehet.

Várható javítási költség: 8000 Ft-tól

Egy új akkumulátorral ismét egész nap használható lesz a készülék!

Várható javítási költség: 7990 Ft-tól