5 ok amiért nálunk érdemes javíttatnia telefonját

 1. Ingyenes bevizsgálás

  Ön is szereti tudni előre, hogy mire és mennyit kell majd költenie? Mi ingyenesen bevizsgáljuk telefonját, így Ön előre megtudhatja, hogy mennyibe fog kerülni a javítás, és az mennyi időbe fog telni!

  Gyorsak vagyunk

  Szeretné ha telefonját a lehető leghamarabb ismét használatba vehetné? Nálunk az adott problémától függően akár meg is várhatja helyben a telefon megjavítását! Legyen szó bármilyen hibáról; betört kijelzőről, beázásról, vagy akár meghibásodott gombokról, Ön biztos lehet benne, hogy minden esetben gyorsan és a legmagasabb szakmai színvonalon dolgozunk szervizünkben.

  Bármilyen márkájú telefont megjavítunk

  Budapesti telefon szervizünkben a legnépszerűbb telefon márkáktól (Samsung, Sony, Huawei stb.), az olcsóbb, kevésbé ismert kínai telefonokig szinte minden telefontípus meghibásodására tudunk megoldást! Telefonja hangszórója vagy gombjai nem működnek, kijelzője megsérült? Nem tölt a telefon? Hozza el hozzánk, megjavítjuk!

  Évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk

  Munkánk során nap mint nap rengeteg meghibásodással és rendkívül sokféle telefonnal találkozunk, így szinte bármilyen műszaki problémával kapcsolatban tudunk segíteni. Egy márkaszervízzel ellentétben nálunk például a javított alkatrészek köre is szélesebb, ráadásul a javítás gyakran olcsóbb lehet, mivel lehetőség van magas minőségű utángyártott alkatrészek felhasználására.

  Közel vagyunk Önhöz

  Telefon szervizünk Budapesten, a belvároshoz közel, tömegközlekedési eszközökkel és autóval is könnyen megközelíthető helyen, Nyugati Pályaudvartól nem messze, a Szemere utcában található.

  Hozza el hozzánk telefonját most, megjavítjuk!