Adjon fel GLS csomagot nálunk, vagy vegye át sorban állás nélkül!

Magyarországon több mint 650 GLS csomagpont létezik, melyekhez most telefon szervizünk is csatlakozott, így már nálunk is feladhatja csomagját nyitvatartási időben. Spóroljon meg időt, küldjön vagy fogadjon csomagot egyszerűen és gyorsan telefon szervizünkben!

Szeretne kényelmesen, sorban állás nélkül csomagot feladni vagy átvenni? Akkor jó hírünk van! Telefon szervizünkben mindez egy karnyújtásnyira elérhető.
A szolgáltatást a GLS megbízható és gyors csomagszállító rendszere biztosítja, kiváló áron. Az Ön által nálunk feladott csomagot a GLS futára egy megadott időpontban felveszi, és a lehető legrövidebb időn belül (belföldön már a következő munkanapon) kézbesíti.

Nem tudja átvenni GLS csomagját munkahelyén vagy otthonában? Semmi gond!

Ha kedvenc webáruházában elérhető a GLS csomagpont lehetőség, rendelésnél válassza azt, és kérje telefon szervizünkbe, ha más módon nem tudja átvenni. Így kényelmesen, az Önnek legjobb időpontban tudja átvenni nálunk a csomagot (nyitvatartási időben bármikor).
A GLS smsben értesíti Önt, a megrendelt terméket pedig 5 munkanapon belül átveheti szervizünkben, érvényes személyi okmány felmutatásával. A fizetés utánvétes rendelés esetén készpénzzel történik telefon szervizünkben.

Mik a csomagfeladás feltételei?

Az összekészített csomaggal kapcsolatban a legfontosabb, hogy legyen megfelelően becsomagolva, valamint pontosan megcímezve, és rendelkezzen csomagcímkével. Azonosításra használt csomagcímkét csomagpontunkon biztosítunk. Ezen a címkén egyedi azonosító szerepel, amivel követhető a csomag útja. Minden régi címzés legyen eltávolítva a csomagolásról és mindig a legnagyobb felületre legyen ragasztva a címke.

A csomagcímkén mindenképp szerepeljen a címzett neve, pontos címe, irányítószámmal és lehetőleg a címzett és a feladó mobilszámával együtt is. Ha több csomagot küldene ugyanarra a címre, azokat ne ragassza össze, mert széteshetnek, és csak az a doboz ér célba, amin a címke van.

A csomag súlyára is fontos figyelni; belföldre csak maximum 40 kg-os csomag adható fel (darabonként), mivel csak ezek kezelhetőek biztonságosan. A feladás díja a csomag méretével is változik. A GLS díjkalkulátora segítségével azonban könnyedén megtudhatja, hogy a csomag mérete alapján mennyibe fog kerülni a szállítás.

Fontos, hogy a csomag körmérete nem haladhatja meg a 3 métert és maximum 2 méter hossszú termék adható fel. (Körméret kiszámítása:  2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság.)
Mérethatárok:  Súly: min. 0,1 kg – max. 40 kg Hosszúság: min. 10 cm – max. 200 cm Magasság: min. 15 cm – max. 60 cm Szélesség: min. 5 cm – max. 80 cm

A GLS csomagpontban feladott csomagok 50.000 Ft-ig (a fuvardíj megfizetése mellett), maximum pedig az áru beszerzési értékéig vannak biztosítva. Fontos azonban tudni, hogy vannak csomagok, amiknek szállítását nem vállalja a GLS, például ha az megsérülhet, vagy veszélyezteti a többi csomag biztonságát. Ezekről bővebben az Általános Üzleti Feltételekben olvashat a GLS weboldalán.