Gyakori Samsung Galaxy 7 problémák és megoldásuk

A Samsung Galaxy 7 telefonok méltán tartoznak a legnépszerűbbek és a legjobban sikerült Galaxy telefonok közé. A számos előny és pozitív tulajdonság mellett sajnos azonban ezekkel a készülékekkel is előfordulhatnak problémák, amik elsőre ijesztőek lehetnek, ugyanakkor szerencsére mindig van rájuk megoldás.

Kijelző lefagyás

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy S7 kijelzője nem reagál az érintésre.  Ezt okozhatja például az is, hogy túl sok alkalmazás terheli a telefont, de előidézheti egy zsúfolt, nem mobilbarát weboldal, vagy egy vírusos alkalmazás, rosszabb esetben pedig a kijelző sérülése is hozzájárulhat. Ha a probléma nem sérülés miatt áll fenn, akkor elegendő általában újraindítani a telefont. Ehhez nyomjuk le egyszerre a bekapcsológombot és a telefon lehalkítására szolgáló gombot, várjuk meg amíg a telefon rezeg, kikapcsol, majd pedig újraindul. Ha azonban ez sem oldja meg a problémát, akkor mindenképp hozza el budapesti telefon szervizünkbe Samsung telefonját!

Fekete kijelző

Samsung Galaxy S7 tulajdonosok gyakran számolnak be arról, hogy a telefonjuk az újraindítás után a kijelző sötét marad. Néhány fényjelzés működik, azonban semmire nem reagál a telefon. Sajnos a mai napig nem világos pontosan, hogy mi okozza a problémát. Egyesek szerint a szoftverek hibás működése miatt fordulhat elő, de elképzelhető, hogy más oka van a “fekete halálnak”. Szerencsére két megoldása is van a problémának, például a lehalkító gomb és a bekapcsológomb együttes lenyomva tartásával megvárhatjuk, hogy  a Samsung Galaxy S7-et belépjen a recovery mode-ba. Itt a hangerőszabályozó gombokkal válasszuk ki a wipe cache partition menüpontot, ezután a telefonnak megfelelően újra kell indulnia.

Kijelző sérülés

Míg a fekete kijelzőt és a kijelző lefagyást könnyedén lehet orvosolni, addig egy törés, vagy repedés esetében viszont már akár kijelzőcserére is szükség lehet. Egy törött kijelző veszélyes lehet, ráadásul nagy valószínűséggel a telefon belső alkatrészei is megsérültek. Éppen ezért a még komolyabb károsodás elkerülése érdekében mindenképp hozza el Samsung telefonját telefon szervizünkbe, ahol ingyenesen bevizsgáljuk!