HTC U11 telefont használsz? Mutatjuk milyen hibákra készülhetsz!

A HTC U11 2017-es megjelenése óta töretlen sikernek örvend a HTC fanatikusok körében. A benne dolgozó hardver a mai napig megállja a helyét, sőt, ujjlenyomatolvasó, type-c csatlakozó, gyorstöltés, kiváló minőségű kamera is helyet kapott a készülékben. Lássuk, milyen meghibásodásokra érdemes számítani:

Az ujjlenyomat olvasó nem reagál, mintha nem is lenne a készülékben. 

A HTC U11-ben lévő szenzor külön cserélhető, ám egy átvizsgálást előtte szükséges végezni a töltőpanelen. Ha nincs folyadék nyom vagy csatlakozási hiba, sajnos a kijelzőt is le kell szedni a szenzor cseréjéhez. Szervizünkben ezt a javítást ingyenes átvizsgálást követően 1 munkanap alatt elvégezzük.
Az ujjlenyomat szenzort webshopunkból is megrendelheted, akár beépítéssel is!

HTC U11 ujjlenyomat olvasó rendelés

Idővel minden U11 tulajdonos tapasztalja, hogy telefonja üzemideje csökken, esetenként akár 20-30% körüli töltöttségnél hajlamos kikapcsolni. Az akkut legjobban úgy lehet teszteni, ha elindítunk egy videófelvételt bekapcsolt vakuval. Ha a telefon 2-3 perces felvételt követően nem kapcsol ki, akkor az akku teljesítménye rendben van.

Mit örténik, ha váratlanul leáll videózás közben? Esetleg a videózás alatt akár 10-15%-ot csökken az akku töltöttsége? Az akku megérett a cserére. Sok esetben tesztelés nélkül is megállapítható az akku csere szükségessége. egy 2-3 éves készüléknél az akku teljesítménye csökken már annyit, hogy érezhető legyen a rendelkezési időben bekövetkező különbség az újkori értékhez képest. Annyi a teendő, hogy a telefont szervizünkbe kell hozni, ahol új akkumulátort teszünk bele. A javítás 1 munkanapon belül elkészül.

HTC u11 akkut házhoz is kérheted, de személyesen is átveheted! Kérd beépítéssel!

Sok U11 tulajdonos tapasztalhatja, hogy a készüléke mikrofonja nem jó, csak kihangosított állapotban hallja a másik fél.

Ebben az esetben a készülék töltőpaneljét szükséges kicserélni. Jó hír, hogy a cserével nem csak a mikrofonokat cseréljük a töltőpanelen, hanem a type-c töltőcsatlakozót is. Így, ha ezzel is gond volt, a csatlakozó hiba is megszűnik. A javítást szervizünkben 1 munkanapon belül elvégezzük.

A telefon töltésekor előfordul, hogy “csak” töltést ír ki a telefon, de gyorstöltést nem. Ezután a következő hibajelenség a töltés teljes megszűnése lehet, amennyiben a hibát nem orvosoljuk.

A type-c csatlakozóba nagyon könnyen beragad akár papírzsebkendő darab, akár “zsebszösz”, ezek hozzájárulthatnak a györstöltés megszűnéséhez. Amennyiben a csatlakozó nem koszos, a töltőnyelvben lévő szálak sérülhettek meg, amit az egész töltőpanel cseréjével lehet javítani. A töltőpanel cseréjét szervizünkben egy munkanapon belül megjavítjuk ingyenes átvizsgálást követően.

htc u11 töltőpanel vásárlás akár személyesen, beépítéssel.

Az U11 tulajdonosok folyamatosan halkuló vagy teljesen elsüketült csengőhangszóró hibával is találkozhatnak. Komolyabb hibát nem okoz, amennyiben nem ázott be a készülék, de mindenképp zavaró.

Ebben az esetben az U11 sztereó hangszóró párjának alsó fele, ami a csörgésért felel, itt szól a kihangosított telefonbeszélgetés, valamint a zenék egyik csatornája. Az elhalkult hangszórót sok esetben egy takarítással, akár szétszedés nélkül orvosolhatjuk, akár házilag. Amennyiben teljesen elhallgatott a csengőhangszóró, lehet baj magával a hangszóró modullal, az alsó (töltő) panellel, valamint az átvezető kábellel. A hibát ingyenes átvizsgálást követően 1 munkanapon belül tudjuk javítani szervizünkben.

Hajlamos az U11 kamerája akár egyik percről a másikra meghibásodni. A hiba jelentkezhet sötét képernyővel, amikor a szoftver lefagy vagy kilép a kamerából. Jelentkezhet előjelként, hogy nem fókuszál a kamera, majd fokozatosan megy tönkre.

Az U11-ben egy kiváló minőségű szenzor kapott helyet, ezért érdemes foglalkozni a hibákkal. Mind két esetben a kameramodult kell kicserélni a telefonban. A javítást egy munkanapon belül tudjuk elvégezni, ingyenes átvizsgálást követően.

HTC U11 hibás kamera csere, akár személyes átvétellel és beépítéssel.

Nem találtál választ a kérdésedre? Más HTC modellel van problémád? Írj nekünk üzenetet oldalunk jobb felső sarkában található zöld “ingyenes bevizsgálás” dobozban! Vagy kattints!
Egyből jönnél? Navigálj el hozzánk!