Itt van a Covid, itt van újra… Fertőtlenítsünk együtt.

Elmondjuk neked, hogyan tartsd tisztán a telefonodat anélkül, hogy tönkremenn, hamár a Covid nem enged minket.

Azzal, hogy ismét nagy számokat produkál a járvány, mindenki elkezdte ész nélkül fertőtlenítőbe mártogatni a telefonját. Több okból kifolyólag is rossz ötlet: Befolyik a hangszórók/ mikrofon nyílások mellett, esetleg a gomboknál, a ragsztott hátapot, kijelzőt szépen lassan elkezdi feloldani (kis szervizes titok: alkohol és hő segítségével távolítjuk el a ragasztott burkolati elemeket a telefonokról), és később a bukrolat alá is bekerül a fertőtlenítő.

Inkább a kezedet fertőtlenítsd többször, a telefonodat felesleges. Ha jól gondolom, telefonálás után ar arcodat sem szoktad fertőtleníteni, így a telefonnak sincs semmi értelme.
Ha minden áron a telefonodat szeretnéd fertőtleníteni, javasolt UV-C sterilizálóval fertőtlenítened a telefonodat. Nem csak a telefonod fertőtlenítésére jó, hanem bármilyen hétköznapi tárgyhoz, legyen az egy szemüveg, távirányító, kocsikulcs vagy éppen egy kesztyű. De a napjainkban népszerű TWS fülhallgatók (pl. airpods) fertőtlenítésére is használható.

Ezzel a sterilizálóval a telefont vagy egyéb kisebb tárgyakat érdemes fertőtleníteni

Az 59S X1-BAT egy univerzálisabb készülék, nagyobb vagy különlegesebb formájú tárgyak is alárakhatóak, vagy éppen egy hosszabb tárgy feletti mozgatással akár egy méter hosszúságú eszköz is fertőtleníthető (türelem kérdése).

Ha egy igazán hasznos, több funkciós készüléket szeretnél, fertőtlenítés közben ezzel a Lyfro Air Capsule készülékkel akár a telefonodat is töltheted vezeték nélkül.

Szóval, sokkal ésszerűbb egy-egy UV-C fertőtlenítő készülék beszerzése, mint kézfertőtlenítő folyadékkal vagy bármilyen más fertőtlenítő folyadékkal/ kendővel törölgetni a telefonodat. Egy ilyen kütyü ráadásul sokoldalú is lehet, ahogyan a fentebb kilistázott termékek között is láthatod.

Nem kell félned, ezek a fertőtlenítő készülékek nem okoznak kárt a telefonodban. Ez egy olyan eljárás, ahol “láthatatlanul” pusztulnak el a tulajdonképpen “láthatatlan” kórokozók.
Pár kattintással megrendelheted bármelyiket, de webshopunk keresőjébe írva legalább 20 különböző UV sterilizálót nézhetsz meg. Vagy inkább maradsz a kézfertőtlenítőél? :)