Ne dobd ki régi iPhone-odat! Ezekre használhatod

Mindenkinek van olyan fiókja otthon, amiben a kacatokat, régi  kütyüket tárolja. Ám ahelyett, hogy száműznéd régi iPhoneodat ebbe a fiókba, mutatunk néhány ötletet, amivel hasznosíthatod a mindennapokban.

Gyerekek szórakoztatása

A régi iPhone, amit már nem használsz, kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekeket lekösse. Ráadásul így nem kell attól tartanod, hogy elrontják a telefonodat. Telepíts rá gyerekeknek való játékokat, de ne felejtsd el beállítani a gyerekzárat is, hogy korhatáros tartalmat ne érhessenek el.

Használd biztonsági kameraként

Ha elutazol és szeretnéd figyelemmel kísérni otthonodat, akkor a régi iPhone segítségedre lehet. Rengeteg alkalmazás létezik, mellyel folyamatosan követheted, hogy épp mi zajlik lakásodban. Habár ez meglehetősen korlátozott lehetőség, ugyanakkor mégis nyújthat némi nyugalmat számodra.

TV távirányító

Sosem találod a TV távirányítóját? Nem elég kényelmes használni? Próbáld ki az iPhone-oddal váltogatni a csatornákat! Számos TV szolgáltató kínál olyan alkalmazást, amivel távirányítóként lehet használni a telefont.

 Zenelejátszó

Ha nem használsz streaming zeneszolgáltatót, de sok zenét hallgatsz, amivel nem szeretnéd foglalni a telefonod tárhelyét, akkor használd iPodként régi iPhone-odat! Ha nem szeretnéd mindig magaddal vinni, akár otthoni hangszóróként és is használhatod.

Keress pénzt

Ha már végképp nem szeretnéd semmire sem használni, akkor add el! Egy régebbi iPhone nagy valószínűséggel még mindig vonzó lehet valakinek, aki nem szeretne sokat költeni egy újra, és így elég szép összeget kereshetsz vele ha eladod. Szeretnéd eladni iPhone-odat? Akár nálunk is eladhatod! Hozd el budapesti telefon szervizünkbe még ma!