Okostelefont szeretnék vásárolni 70 ezer forintig. Mit vegyek?

Napjainkban már a budget kategóriás telefonok is rendelkeznek több hátlapi kamerával, notch kivágással, 2 db SIM fogadással és SD kártya foglalattal. De a kérdés továbbra is fenn áll: Okostelefont vennék, de nem egy vagyonért. Mitől függ, hogy mi a neked való?

Egyszerű készülékek, andoid alapon, hívás, sms, pár fénykép, esetleg minimális közösségi média használattal:

A CUBOT J8 okostelefonnal könnyedén veheted az alapvető akadályokat. Vállalható külső és belső, vállalható áron. Nem túl acélos a 2GB RAM, A 16GB belső tárhely még pont elég. Bónuszként a szétszedhető töltő mellé egy előre felhelyezett fóliát és egy tokot is ad a gyártó a csomagolásban. 22990 Ft-ért jellemzően egy gyári tokot kapunk új iPhone okostelefonunkra. A cubot ezért már használható készüléket is ad.

https://telefon-szerviz.hu/termek/cubot-j8-dual-sim-2-16gb-fekete/

Egy szinttel feljebb lépve, de még mindig házon belül a Cubot márkánál maradva, már a kicsit hosszú és érdekes nevű King Kong Mini 2 Dual SIM nevű okostelefont is érdemes lehet körbejárni. Szintet léptünk, 3GB RAM, 32GB belső tárhely. Ezzel a telefonnál már a messenger és a viber/whatsapp alkalmazások is beleférnek a kényelmes használat kategóriájába. Nem szabad elfelejteni, hogy a sokat mondó KING KONG név valójában egy “rugged” azaz ütésálló készüléket takar. Kis méretű, 4″ kijelzővel jó alternatíva és hiánypótló a kategóriában. A 34990 Ft-os árba belefért a duál kamera, 13 megapixeles főszenzorral, már Type-c csatlakozó található rajta és 10-es android.
Tehát a Cubot J8-hoz képest kicsit drágábban már egy egész használható okostelefont lehet kapni.

https://telefon-szerviz.hu/termek/cubot-j8-dual-sim-2-16gb-fekete/

A Nokia belépő készülékként dobta piacra a modern külsővel rendelkező Nokia 1.4 okostelefont. A telefon valóban belépő szintű, de elég nagy, 6,5″ kijelzővel, duál kamerával, 2GB RAM memóriával, 32GB belső tárhellyel és Dual Sim támogatással. Felesleges hosszan taglalni, van egy Nokiánk, ami nagyjából tudásban a Cubot J8 szintjét hozza, dizájnban erősebb (és anyaghasználatban is), ezért kicsit többe is kerül.

Egy nagyobbat ugrunk árban és teljesítményben is. Visszatérünk kicsit a Cubot márkához, mert ár-érték arányban igazán jó okostelefont nyújtanak. Az X30 nevű telefonjuk 53990 Ft-ért 6GB RAM memóriát és 128GB belső tárhelyet kínál DUAL SIM támogatással, 6,4″ kijelzővel. Ez a kategória nyilván kamerák szempontjából még mindig nem az élvonal, de a fő kamera 48 megapixeles, van makró, széles és telefotó lencsénk is, természetesen ledes villanóval.A gyártó kedves, ezért szilikon tokot is csomagot a telefon mellé, és gyárilag fóliával látta el. Ezért az árért Samsungból csak egy jóval gyengébb okostelefont kaphatunk.

Ugrunk pár nagyobbat, ami még 70 ezer forintig belefér a listánkba, azt az okostelefon listát mutatjuk:

Nem különösebben érdekes, de hozza amit kell, az A21S:

https://telefon-szerviz.hu/termek/samsung-galaxy-a21s-dual-sim-fekete-32gb-sm-a217f/

Kicsit kedvezőbb áron a Samsungnál, a Motorola G10 lehet jó választás.

https://telefon-szerviz.hu/termek/motorola-moto-g10-dual-sim-szurke-64gb-2/

A gyors áttekintésben máris 6 okostelefont sikerült összeírni 70 ezer forintig. Nagyjából 3-4 szer ennyi telefon fér bele az összeghatárba, ezek a legérdekesebbek. A termékekre kattintás után az okostelefonok azonnal rendelhetőek magyarországi garanciával!