Teszteltük a brutális Love Mei Powerful tokot

A telefonok többsége sajnos rendkívül sérülékeny, sokszor hiába védi a legmodernebb Gorilla Glass üveg a kijelzőt, az ugyanúgy be tud törni ha például leejtjük. A legtöbben ezért tokokkal, és kijelzővédő fóliával védik a telefont. Az egyes tokok és kijelzővédő fóliák között azonban nagy különbség van, egyáltalán nem mindegy, hogy mivel védjük telefonunkat. Mi kipróbáltuk az egyik legígéretesebbet, a Love Mei Powerful-t, mely már első látásra robosztus védelmet ígér, de vajon tényleg bírja a strapát?

Érdemes már az elején leszögezni, hogy a Love Mei Powerful nem egy szokványos telefontok. Már első látásra szembetűnik a robosztussága, ami valószínűleg elriasztja majd azokat, akik nem szeretnék elfedni telefonjuk eredeti formáját. Az emberek másik fele azonban (valószínűleg korábbi balesetekből tanulva) mindenképp meg szeretné védeni a telefonját, és ennek érdekében hajlandó “becsomagolni” azt. A Love Mei Powerful tok tehát az utóbbi kategóriába tartozó emberek számára lett kifejlesztve, mely 10-15 telefon modellhez kapható.

A tok képes megvédeni az akár legvékonyabb, és legtörékenyebb telefonokat is a töréstől, a durva behatásoktól, ráadásul némi vízállóságot is biztosít. 4 féle színben kapható; így választhatunk piros, fekete, sárgásfehér, és ezüst közül. A tok egyik legnagyobb előnye a kiváló ütésállóság mellett, hogy Gorilla Glass üveggel védi a kijelzőt. Ráadásul sok kijelzővédővel szemben ez nem fogja csökkenteni a kijelző érzékenységét, így azt olyan kényelmesen használhatjuk majd, mintha nem lenne rajta extra védelem. Az ujjlenyomatokat azonban egy “sima” kijelzőhöz hasonlóan hajlamos összegyűjteni, de ez könnyedén eltávolítható. A tok meglehetősen nagy, ezért nagyobb telefonokhoz nem igazán ajánlott, ugyanakkor egy átlagos méretű készülék esetében még könnyedén kezelhető, és kényelmesen elfér a nadrágzsebben.

A tok méretéért cserébe kárpótol az általa nyújtott prémium biztonság. A telefont ugyanis olyan szilikon bélelés védi, mely elnyeli az ütések kinetikus energiáját. Habár rengeteg tokot és egyéb védő megoldást vásárolhatunk telefonunkhoz, a Love Mei Powerful abban is kiemelkedik a versenytársak közül, hogy a biztonságot kiváló áron kaphatjuk meg. Ne ijesszen el senkit a vastagabb tok sem, hiszen a Love Mei Powerfulra kifejezetten jó ránézni, modern és stílusos színeivel garantáltan megnyerő hatást kelt, miközben sikeresen képes megvédi telefonunkat. Telefon szervizünkben Ön is megtekintheti a Love Mei tokokat, és akár meg is vásárolhatja azokat!