Top 5 eladott telefontípus 2021-ben, ami használtan ma is jó vétel

1. Samsung Galaxy A52: Az A52 a Samsung középkategóriás modellje, mely nagy népszerűségnek örvend Magyarországon. A 2021-ben megjelent verzió frissített kijelzőt, erősebb processzort és javított kamerát kínál az előző modellekhez képest. Jellemzően beázással és kijelző töréssel keresik meg szervizünket.

2. Xiaomi Redmi 9: Az olcsóbb kategóriában az Xiaomi Redmi 9 a legkeresettebb. Jó ár-érték aránnyal rendelkezik, és számos funkcióval rendelkezik, mint például az NFC támogatás. Legjellemzőbben kijező töréssel és hibás akkuval keresik meg szervizünket a Redmi 9 kapcsán.

3. Samsung Galaxy A72: Az A72 a Samsung középkategóriás modellje, amely az A52-nél nagyobb kijelzővel és erősebb processzorral rendelkezik. Kiemelkedő kamerájával, amely különösen jó teljesítményt nyújt alacsony fényviszonyok között, nagyon népszerű. Ismert szériahibával nem rendelkezik. Törésen és ázáson kívül más hiba nem jellemző a telefonra.

4. Apple iPhone 12: Az Apple iPhone 12 az egyik legjobb okostelefon a piacon, ami a magas árát tükrözi. Az új dizájn és a 5G támogatás mellett számos új funkcióval rendelkezik, mint például a MagSafe technológia. Jellemzően a hangszóró koszolódik a telefonon (egyszerű takarítással orvosolható), a kijelző és a hátlap hajlamos szintén összetörni vagy megrepedni nagyobb esés következtében.

5. Xiaomi Poco X3 NFC: Az olcsóbb kategóriában az Xiaomi Poco X3 NFC nagyon népszerű. Az NFC támogatás mellett jó teljesítményt nyújt és jó kamerával rendelkezik, valamint számos funkcióval rendelkezik, mint például az IP53-as vízállóság. Vigyázni kell a telefon vízállóságával, érdemes inkább vízálló tokban használni a telefont. Sajnos gyakori jelenség a beázott Poco X3.

Összességében a top 5 eladott telefontípus mind megbízható készülék, kevés szériahibával. Még 2023-ban is jó vétel lehet egy-egy ellenőrzött példány használtan. Alaposan érdemes átnézni a telefonokat vásárlás előtt, hogy minden működjön rajtuk, főleg ha magánszemélytől vásárolunk. Ebben az esetben elég kevés esélyünk van a későbbiekben az igazunkat érvényesíteni.
Az akku állapotát a legnehezebb femérni, de pár tippet olvashatsz itt.

Ha nem tudod mit is kellene pontosan átnézned a telefonon, akkor elhozhatod hozzánk is, segítünk benne. Vagy kérhetsz tanácsot is innen.