Xiaomi mi 9T telefonod van? Ezekre figyelj!

A Xiaomi Mi 9T okostelefon méltán népszerű ár/érték aránya miatt. A 6GB rendszermemória, a 64GB vagy 128GB belső tárhely 2019-es megjelenése óta, a mai napig mindenre elég. A Mi 9T kiemelkedő funkciói között mindenképp érdemes megemlíteni, a kategóriában ritka 13MP-es széleslátószögű kamerát (a jellemzó 5-8MP között mozog), valamint a burkolat tetejéből kibúvó előlapi kamerát és természetesen az OLED kijelzőt is (ami sok előnyével együtt, egyben a készülék hátránya is).

Mire figyelj, ha Mi 9T telefonod van?
Egy jó tokkal és egy fóliával sokat tudsz rajta védeni, nem csak az üveghátlap miatt, hanem az OLED kijelző miatt is (ez a fajta kijelző elég sérülékeny). Szép telefon, kár tok alá rejteni, de szebb egy tokban, működőképesen, mint sötét képernyővel (törötten).

Egy ilyen, teljes védelmet nyújtó flip tokkal teljes védelemben tudhatod a telefonod:

Ha teljesen biztosra mennél, akkor javasolt egy teljesképernyős üvegfóliát is választanod a Mi 9T-re:

Ezzel a két kiegészítő típussal biztosra mehetsz, ha megvédenéd okostelefonodat.

Ha már a baj megtörtént, leesett a Mi 9T, sok esetben tapasztalható, hogy a telefon ad hangot, reagál az érintésre, csörög, de a kép fekete. Láthatólag törés nincs rajta (legalábbis az üvegen), de az oled panelen valószínűleg van. Ebben a formában az adatmentés sem lehetséges, így akár a használathoz, akár az adatmnetéshez egy új kijelzőre lesz szükség. Szervizünkben az új kijelzőt 1 munkanapon belül beépítjük és cseretelefont is kérhetsz a javítás idejére.
Ide kattintva tudod felvenni velünk a kapcsolatot, ha új kijelzőt szeretnél.


Alkalmankét érdemes kivenni a tokból a telefont és megvizsgálni a hátlap állapotát. Ha sérülés nincs is rajta, a középen előforduló púposodásra érdemes figyelni, ami az akku elhasználódását jelzi. Hiába bírja még az akku, ha nem szeretnénk törött hátlapot a púpos akkutól, akkor érdemes kicseréltetni egy újra.
Gyakori hiba az elkoszolódott töltőcsatlakozó, amit feszegetni, kompresszorral kifújni nem szabad. Bízzuk szakemberre, ha a takarítás nem elég, cseréltessük ki a töltőpanelt a készülékben (ez viszonylag kevés esetben fordul elő, de létező probléma).

Más próbléma adódott a Mi 9T telefonoddal? Írj nekünk, és megjavítuk a telefonodat! Nem kaptál a cikkből választ a kérdéseide? Gyere el hozzánk személyesen!