Xiaomi Redmi Note 7 telefonod van? Ezekre figyelj:

A Xiaomi Redmi Note 7 egy 2019-ben piacra dobott középkaptegóriás telefon. Hardverét és külsejét tekintve a mai napig megállja a helyét és méltán népszerű okostelefon. A dupla kamerás, type-c csatlakozóval szerelt telefon 6,3″-os kijelzővel rendelkezik, LCD technológiát használva (az oled verzióhoz képest jelentős költségcsökkentést jelent). Hátlapja üvegből van, ezért érdemes rá vigyázni például egy tokkal.
Nincs Ötleted? ajánlunk pár Redmi Note 7 tokot neked:

hibrid, szilikon és műanyag tok az Xpro-tól:

Redmi note 7 hibrid Xpro tok

Egyszerű, de nagyszerű, feltűnő színű tok. Ezzel biztosan nem hagyod el a Redmi Note 7 telefonod, és még védi is az ütésektől:

Redmi note 7 piros szilikon tok

Ha fontos számodra készüléked védelme, de nem szeretnéd a környezet sem szennyezni a kelleténél jobban, akkor a Forcell BIO tokok neked készültek:

Forcell környezetbarát tok Redmi Note 7 telefonodhoz fekete színben

Ha ennél is komolyabb védelmet szeretnél, akkor az oldalra nyílós tokok neked készültek, például ez a Fancy fantázianévre keresztelt Redmi Note 7 tok:

Fekete oldalra nyílós tok”fancy”, fekete színben Redmi Note 7-es telefonodhoz

A fentebb felsorolt tokok mind alkalmasak a telefonod hátsó üvegét megvédeni, valamint a telefon oldalát az ütésektől és nagyobb sérülésektől.

A Redmi Note 7 kijelzőjére is érdemes visszatérnünk pár mondad erejéig:
A teljes előlapot lefedő kijelző és főként annak üvege sajnos törékeny, mint bármely más társa. Szerencsére a Redmi Note 7-est is megvédhetjük a kijelző törésétől, védőfóliával. Kettőt ajánlunk is webshopunkból:

Hagyományos Redmi Note 7 fólia, főként oldalra nyílós tok mellé ajánlott
A teljes képernyőt védő fólia minden tok típushoz ajánlott, de óvatosan kell összeválogatni a tokkal, nehogy összeérjenek.

Most, hogy átbeszéltük azokat az eseteket, amikben a fő szerepet a Redmi Note 7 eleje és hátulja vállalta, térjünk át az audió részlegre:

Kontaktos jack dugó. Mitől lehet?
A Redmi Note 7 jack dugója közvetlenül a telefon alaplapjára van forrasztva, méghozzá a telefon tetejre (nekem logikátlan, sokkal jobban feszülhet, mintha a telefon alján lenne…). Éppen ezért fordulhat elő, hogy hibásan kezd működni. Ha kipróbáltuk más fülhallgatóval, meggyőződtünk, hogy nincs benne kosz, etömődés, akkor csak a csatlakozóban lehet a hiba. Enyhe fel-le esetleg oldalirányú mozgásra megszűnhet vagy előjöhet a hiba. Ha a te Redmi Note 7 telefonod is ilyen, hozd el szervizünkbe és megjavítjuk!

Gyorsan merülő telefon. Több töltés, kevesebb használat?

A Redmi Note 7 már abba a korba került, hogy az akkumulátora már gyengélkedhet. Ha ez a gyengülés meegedéssel és lassulással is társul, akkor az akku csere előtt célszerű egy teljes visszaállítást csinálni, amit megelőzhet egy adatmentés.

Az adatmentést legegyszerűbben egy Mi fiókban érdemes elvégezni, a képek kivételével. Ezeket gépre mentsük ki, mert nagy lehet a fájlok mérete. Ha ezzel készen vagyunk, és a Mi fiókban is sikerült a Redmi Note 7 mentése, akkor kezdhetjük a visszaállítást:

Mindenek előtt tegyük töltőre a telefont!
A beállításokból tudjuk a készüléket visszaállítani, a lefelső menüpontból ami a: A telefonról névre hallgat. Keressük meg a gyári adatok visszaállítása menüpontot, majd legalul a gyári adatok visszaállítására koppintsunk. A rendszer rákérdez, hogy biztosan ezt szeretnénk-e, majd megmutatja nekünk, hogy melyik fiókokat töröljük a készülékről. A visszaállítás akár 30 percet is igénybevehet, majd az adatok visszállítása további 1-2 órát is igénybe vehet, az adatok mennyiségétől függően.

Amennyiben a Redmi Note 7 akkumulátora továbbra is gyorsan merül, célszerű elhozni hozzánk egy akku cserére.

Kérdésed van? Telefonon vagy üzenetben is elérsz minket. Személyesen jönnél? Semmi probléma. Várunk szeretettel!