Szükség van-e kijelzővédő fóliára?

Napjainkban a mobilgyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy telefonjaik kijelzője a lehető legújabb, karcálló és törésálló üvegből készüljenek. Sajnos azonban ez elsősorban inkább a csúcskategóriás telefonokra jellemző, az olcsóbb készülékeknél ritkán találkozhatunk a legkorszerűbb üvegből készült kijelzőkkel. Ez persze nem jelenti, hogy egy méregdrága telefon kijelzője törhetetlen lenne…Sajnos ezek is megkarcolódhatnak, vagy akár be is törhetnek. Éppen ezért mindenképp érdemes védeni telefonunkat a külső ártalmaktól, például kijelzővédő fóliával.

A legjobb védekezés tehát a megelőzés, ezért mindenképp ajánljuk védőfólia beszerzését! Ezekből egyaránt találunk műanyag változatot és jóval strapabíróbb, nagyobb biztonságot nyújtó üvegfóliát is, amit telefon szervizünkben ingyenesen felragasztunk, amennyiben azt nálunk vásárolja.

Műanyag kijelzővédő-fólia

Ezek a fóliák alapszintű védelmet nyújtanak a karcolások ellen. Fontos megjegyezni, hogy ezek általában nem védik meg a telefon kijelzőjét, ha leejtjük a telefont. A műanyag védőfólia miatt bizonyos esetekben némileg máshogy láthatjuk a színeket a kijelzőn, és más lehet az érintés érzete is, ami sokak számára lehet zavaró. Emellett némileg nehézkes lehet a fólia felhelyezése is, bizonyos mértékű gyakorlatot igényel, hogy ne kerüljön levegő alá a felragasztáskor.

Az üvegfólia előnyei

Az üvegfólia már olyan eljárásokkal készül, amivel eleve karcálóbb és ellenállóbb a mechanikai behatásoknak. Többrétegű, hőkezelt, edzett üvegből készül, így ha például leejtjük a telefont, akkor is meg tudja védeni a kijelzőt az összetöréstől. Az üvegfóliáknak emellett jobb a tapintási élménye is, általában esztétikailag is jobban mutatnak, és tartósságuknak köszönhetően hosszútávú megoldást nyújtanak. Ha tehát minél tovább szeretné megőrizni telefonja jó állapotát, akkor az üvegfólia a megoldás. Ne feledje, a nálunk vásárolt üvegfóliát ingyenesen felhelyezzük!