Védd meg telefonod minőségi kijelzővédő fóliával!

Budapesti telefon szervizünkben olcsón vásárolhatsz prémium kijelzővédő fóliát telefonodra, mellyel még tovább növelheted telefonod biztonságát. Sajnos a legmodernebb csúcskészülékek kijelzője is sérülékeny, éppen ezért mindenképp érdemes kijelzővédő fóliával védeni.

kijelző csere
 

 

Hogyan vásárolhatsz fóliát?

Szervizünkben személyesen megvásárolhatod a készülékedre való védőfóliát. Ha kényelmesebbnek találod az otthoni rendelést, akkor webshopunkból is megrendelheted a fóliádat, a lentebb található videós segédanyaggal a felhelyezéssel is megbírkózol. A megrendelt csomagban a felhelyezéshez szükséges összes hozzávalót megtalálod: szöszmentesítő öntapadós lapok, törlőkendők (nedves és száraz).

Telefonod kijelzője betört?

Ebben az esetben hozd el telefonod hozzánk! Telefon szervizünkben minden kijelző csere esetén 1000 Ft kedvezményt biztosítunk új kijelzővédő fólia vásárlás esetén, amit fel is helyezünk szakszerűen telefonodra, így neked azzal sem kell foglalkoznod. Samsung, Huawei, HTC, Nokia, Sony, vagy akár kínai típusú (Xiaomi, ZTE, Alcatel) telefonodra is találsz kijelzővédő fóliát nálunk.

Nálunk a hagyományos üveg kijelzővédő fóliák mellett a kiemelkedő minőségű UV ragasztós fóliát is választhatod! Ez a különleges, UV reagens fólia abban az esetben is tökéletes választás, ha telefonod kijelzője megrepedt, de komolyabb törés még nincs rajta. Ha nem szeretnéd kicseréltetni a kijelzőjét kisebb repedés miatt, akkor az UV kijelzővédő fólia jó megoldás lehet, hiszen megvédi a kijelzőt a további károsodástól. Mindenképpen érdemes azonban kicseréltetni a kijelzőt, ha az betört (ez akár az egész készülék meghibásodásához is vezethet), vagy ha kiállnak éles darabok belőle (hiszen ezek akár sérülést is okozhatnak).