Minőség és garancia

Telefon szervizünkben a legmagasabb szintű minőségre és szakmai színvonalra törekszünk. Az általunk javított telefonokhoz 180 nap garanciát nyújtunk!

Alkatrészeink:

Alkatrész szállító partnereinkkel szemben legfontosabb követelményeink közé tartozik az utángyártott OEM alkatrészek forgalmazása, gyors garanciális ügyintézés, készlethiány esetén gyors pótlás. Folyamatosan kutatjuk új partnereinket, akik még szélesebb termékpalettával még jobb ár/érték arányú alkatrészekkel rendelkeznek. Mára Hazai és Európai partnerekkel is rendelkezünk szerte a kontinensről így biztosítva a folyamatos fejlődést, minőséget és a legjobb árat, mely a minőséget képviseli.

Javítási módszertanunk:

Számunkra a legfontosabb munkafolyamat a javítás megkezdése előtt maga a tesztelés. Minden alkatrészt tesztelünk beépítés előtt, legyen az saját partnerünk által beszerzett vagy hozott alkatrész. Hangszórótól a kijelzőig mindent letesztelünk, hogy a hosszú ideig tartó megbízható működést a leginkább garantálni tudjuk. Ezen irányelvek köré építettük szerszámainkat és ragasztóinkat is, melyeket évek alatt válogattunk össze gondos kereséssel. Azért, hogy készüléke semmilyen egyéb külső-belső sérülést ne szenvedhessen el, fokozottan figyelünk a készülékek ESD védett felületen történő javítására.

Garanciális ügyintézés irányelvei:

Alapelvünk, hogy ügyfeleinket nem érheti hátrányos megkülönböztetés, ha garanciális problémával látogat meg minket, illetve akkor sem, ha térítéses javítást végzünk készülékén. Minden esetben igyekszünk ugyan olyan javítási határidők és feltételek mellett dolgozni, hogy elégedett legyen a garanciálisan készüléket javíttató ügyfél és a térítéses javítással érkező ügyfél is.

Időgarancia:

2020 nyarán új szolgáltatást vezettünk be, időgarancia néven.
A lényege, hogy a szervizben lévő készülék elkészültét bizonyos időhöz kötjük, ameddig el kell készülnie. Ezt természetesen a munkalapra is felírjuk, valamint az ügyfeleknek szóban is elmondjuk. Készülék típustól és a hibától függ, hogy a javítás időtartama 4-6 óra vagy 1, esetleg 2 munkanap (csak rendelhető alkatrész esetében lehet több is, erre az egy esetre sajnos az időgarancia már nem vonatkozik, a hosszú beszerzési idő miatt). 

Amennyiben az ígért időgaranciát betartani nem tudjuk, tehát később készül el a készülék, mint azt korábban megbeszéltük, úgy egyszeri, bármilyen 10.000 Ft feletti javításra vagy termékre felhasználható 3000 Ft kedvezményt adunk, mely 3 hónapon belül szabadon felhasználható, vagy azonnali ajándék üvegfóliát adunk (ennek kedvezményes ára 1490 Ft, teljes ára 2490 Ft).

Fontos nekünk az időd, ezért szeretnénk arról biztosítani, hogy a készüléked javítása kiszámítható és előre tervezhető

Garancia