LG szervíz

LG telefon szerviz

Ha LG mobiltelefonod beázott, nem működik, nem kapcsol be, betört a kijelzője, vagy bármilyen probléma van vele keress bennünket bizalommal! Minőségi alkatrészekkel dolgozunk, folyamatainkat pedig úgy alakítottuk ki, hogy LG telefonodat akár 1 munkanapon belül megjavítsuk. 

A bevizsgálás és árajánlat díjmentes! A vizsgálat után, amennyiben lehetséges, megjavítjuk telefonod megfizethető áron. Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

LG G7 ThinQ

A leggyakrabban előforduló LG telefon munkák

  • Kijelzőcsere, érintőkijelző csere
  • Töltőcsatlakozó cseréje
  • Mikrofon csere
  • Hangszórók cseréje
  • Gombok cseréje
  • Beázott telefonok javítása

A felsoroltakon kívül még számos egyedi problémára nyújtunk gyors megoldást, keress elérhetőségeinken, vagy személyesen telefon szervizünkben bizalommal!

A gyárival megegyező, kiváló minőségű alkatrészeket használunk, széles márkaismerettel, sok éves tapasztalattal.

Akárcsak a más telefon márkák esetében, sajnos az LG telefonok is meghibásodhatnak, kijelzőjük betörhet, gombjaik elromolhatnak. Szerencsére azonban egy szakszerű telefon szerviz a legtöbb esetben gyorsan és kiváló áron meg tudja javítani LG telefonodat. Budapesti telefon szervizünkben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a lehető leggyorsabban megjavítsuk LG telefonodat, legyen szó akár kijelzőcseréről, beázott telefon javításáról, vagy gombok, hangszórók cseréjéről.

Nem tudod pontosan mi lehet a baja LG telefonodnak? Ne aggódj! Mi egy alapos vizsgálat után meg tudjuk neked mondani, hogy mit kell megjavítani benne. Ráadásul mi a bevizsgálásáért sem kérünk tőled pénzt, és pontosan tudni fogod előre, hogy mennyit kell majd fizetned LG telefonod javításáért. A legkülönbözőbb LG telefon típusok javításával foglalkozunk, így szinte biztos lehetsz benne, hogy a te készülékedet is meg tudjuk javítani. 

Ha szeretnéd akár már aznap újra használni, hozd el hozzánk mielőbb! Budapest belvárosában, könnyen megközelíthető helyen várunk. LG telefonod javításával fordulj hozzánk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írj nekünk most és rövid időn belül válaszolunk neked!

Cím

1054 Budapest,
Szemere utca 23.

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 9-18-ig
Szombat-Vasárnap: zárva

Cégadatok ikon

Cégadatok

Cégnév: Mobilbontó Elektronika Bt.
Székhely: 2040 Budaörs, Szabadság út 140-142 1. lph 4/2
Adószám: 24980951-2-13
Cégjegyzék szám: 01-06-788126