LG szervíz

LG telefon szerviz

Ha LG mobiltelefonod beázott, nem működik, nem kapcsol be, betört a kijelzője, vagy bármilyen probléma van vele keress bennünket bizalommal! Minőségi alkatrészekkel dolgozunk, folyamatainkat pedig úgy alakítottuk ki, hogy LG telefonodat akár 1 munkanapon belül megjavítsuk. 

A bevizsgálás és árajánlat díjmentes! A vizsgálat után, amennyiben lehetséges, megjavítjuk telefonod megfizethető áron. Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

LG G7 ThinQ

A leggyakrabban előforduló LG telefon munkák

  • Kijelzőcsere, érintőkijelző csere
  • Töltőcsatlakozó cseréje
  • Mikrofon csere
  • Hangszórók cseréje
  • Gombok cseréje
  • Beázott telefonok javítása

A felsoroltakon kívül még számos egyedi problémára nyújtunk gyors megoldást, keress elérhetőségeinken, vagy személyesen telefon szervizünkben bizalommal!

A gyárival megegyező, kiváló minőségű alkatrészeket használunk, széles márkaismerettel, sok éves tapasztalattal.

Akárcsak a más telefon márkák esetében, sajnos az LG telefonok is meghibásodhatnak, kijelzőjük betörhet, gombjaik elromolhatnak. Szerencsére azonban egy szakszerű telefon szerviz a legtöbb esetben gyorsan és kiváló áron meg tudja javítani LG telefonodat. Budapesti telefon szervizünkben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a lehető leggyorsabban megjavítsuk LG telefonodat, legyen szó akár kijelzőcseréről, beázott telefon javításáról, vagy gombok, hangszórók cseréjéről.

Nem tudod pontosan mi lehet a baja LG telefonodnak? Ne aggódj! Mi egy alapos vizsgálat után meg tudjuk neked mondani, hogy mit kell megjavítani benne. Ráadásul mi a bevizsgálásáért sem kérünk tőled pénzt, és pontosan tudni fogod előre, hogy mennyit kell majd fizetned LG telefonod javításáért. A legkülönbözőbb LG telefon típusok javításával foglalkozunk, így szinte biztos lehetsz benne, hogy a te készülékedet is meg tudjuk javítani. 

Ha szeretnéd akár már aznap újra használni, hozd el hozzánk mielőbb! Budapest belvárosában, könnyen megközelíthető helyen várunk. LG telefonod javításával fordulj hozzánk! Kérjük, hogy minden esetben érdeklődj aktuális napi árainkról telefonon vagy e-mailben, esetleg kapcsolatfelvételi ürlapunkon! Sajnos a napi szintű árváltozásokat nem tudjuk azonnal érvényesíteni az oldalon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írj nekünk most és rövid időn belül válaszolunk neked!

Cím

1054 Budapest,
Szemere utca 23.

Nyitva tartás

Hétfő-Csütörtök: 9-18-ig
Péntek: 9-16-ig
Szombat-Vasárnap: zárva

Cégadatok ikon

Cégadatok

Cégnév: Mobilbontó Elektronika Bt.
Székhely: 2040 Budaörs, Szabadság út 140-142 1. lph 4/2
Adószám: 24980951-2-13
Cégjegyzék szám: 01-06-788126