Telefon Szerviz Budapesten

Gyors, minőségi és megbízható telefon szervizt keresel? Megtaláltad! Budapesti telefon szervizünkben ingyenes a bevizsgálás, és akár 1 munkanapon megjavítjuk telefonodat, legyen szó akár beázásról, törött kijelzőről, nem működő gombokról, vagy egyéb problémáról. Emellett 180 nap garanciát is biztosítunk az általunk javított készülékekre!

Apple iPhone telefon szerviz

iPhone telefonok javítása kiváló áron, akár 1 munkanap alatt!

Sony Xperia telefon szerviz

Sony Xperia telefonok javítása szinte bármilyen hiba esetén.

Samsung mobil telefon Szerviz

Samsung telefonok teljes körű javítása gyorsan és olcsón.

LG telefon készülék szervíz

LG telefonok teljes körű javítása budapesti telefon szervizünkben.

HTC telefon készülék szerviz

HTC telefonok javítása rövid időn belül kiváló áron.

Huawei telefon készülék szerviz

Huawei telefonok teljes körű javítása gyorsan és olcsón.

Nokia / Microsoft telefon szerviz

Noki és Microsoft telefon modellek javítása olcsón.

Xiaomi Logo
Kínai telefon készülékek szerviz

Xiaomi, Alcatel, ZTE, vagy egyéb kínai márkájú telefon javítás.

Minden egy helyen, ami telefonod teljes körű javításához szükséges! Fordulj telefon szervizünkhöz, ha telefonod kijelzője meghibásodott, akkumulátora tönkrement, nem tudod tölteni, esetleg adatot kell menteni róla.

Miért érdemes minket választani? Többek között azért, mert gyors és szakszerű javítást végzünk, akár 1 napon, vagy egyes esetekben akár pár órán belül elkészülünk a javítással. Sok telefon szervizzel ellentétben mi a kiváló minőségű OEM alkatrészeknek, valamint kiemelkedő tapasztalatunknak köszönhetően fél év garanciát biztosítunk az általunk javított készülékekre. Ha az ingyenes bevizsgálás után kiderül, hogy a telefon javítása hosszabb időt vesz igénybe, akkor cserekészüléket is tudunk biztosítani számodra. Budapest belvárosában található telefon szervizünkben számos hasznos kiegészítőt is választhatsz telefonodhoz. 

A kiváló minőségű alkatrészeknek, és nagy tapasztalatunknak köszönhetően nálunk 180 nap garancia biztosított minden javított készülékre. A folyamatos magas minőség érdekében folyamatosan kutatjuk új partnereinket, így ma már számos megbízható európai és hazai partnerrel rendelkezünk, aki a legjobb minőségű alkatrészekkel látnak el minket. Beépítés előtt minden alkatrészt tesztelésnek vetünk alá, hogy a hosszantartó megbízható működést garantálni tudjuk.  

Legnépszerűbb márkáktól (Sony, Samsung, Huawei, LG, Apple, HTC, Nokia), a kevésbé ismert kínai márkájú telefonokig (CAT, Alcatel, Xiaomi) szinte bármilyen készüléket megjavítunk. Keress minket elérhetőségeinken

Ha nem találod az alábbi opciók között a telefonod márkáját, vedd fel velünk a kapcsolatot, lehet tudunk segíteni.

Szerviz cégeknek, flottáknak

Budapesti telefon szervizünkben egyedi ajánlatot biztosítunk cégeknek, önkormányzatok részére. Rugalmasság, gyorsaság, és jelentős kedvezmények. Tudjon meg többet a céges flotta előnyeiről.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írj nekünk most és rövid időn belül válaszolunk neked!

Cím

1054 Budapest,
Szemere utca 23.

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 9-18-ig
Szombat-Vasárnap: zárva

Cégadatok ikon

Cégadatok

Cégnév: Mobilbontó Elektronika Bt.
Székhely: 2040 Budaörs, Szabadság út 140-142 1. lph 4/2
Adószám: 24980951-2-13
Cégjegyzék szám: 01-06-788126