Telefon kijelző csere

Ha telefonod kijelzője megsérült, ne várj a javítással, hozd el budapesti telefon szervizünkbe mielőbb! Kiváló minőségű alkatrészekkel dolgozunk, ráadásul minden általunk cserélt kijelzőre 180 nap garanciát adunk.

Samsung kijelző csere

Szinte bármelyik Samsung modell esetében kicseréljük a sérült kijelzőt vagy a gyenge akkut.

Nokia / Microsoft kijelző csere

Noki vagy régebbi Microsoft telefonok kijelzőjének cseréjét is vállaljuk rövid időn belül.

Sony kijelző csere

Sony Xperia telefonod kijelzőjét akár 1 munkanapon belül kicseréljük.

Xiaomi Logo
Egyéb telefon kijelző csere

Xiaomi, ZTE, Alcatel, vagy egyéb kínai telefon kijelző cseréje olcsón.

HTC kijelző csere

HTC telefonok kijelző cseréje kiváló áron a lehető legrövidebb időn belül.

Huawei kijelző csere

Huawei telefon modellek kijelző és akku cseréje gyorsan.

A törött kijelző nem csak esztétikai probléma! A megrepedt, betört kijelző komolyabb meghibásodáshoz is vezethet, hiszen a repedéseken bejuthat a por és az egyéb szennyeződések, éppen ezért a kijelzőcsere ilyen esetben elkerülhetetlenné válik előbb-utóbb. Vízálló telefonok esetében ráadásul előfordulhat, hogy a víz a repedések miatt bejuthat a telefon belsejébe (még akkor is ha ezek a repedések, törések látszólag nem feltűnők), ezáltal akár maradandóan károsítva azt.

A törött kijelző ráadásul sérülést is okozhat, hiszen használat közben bizonyos esetekben megsértheti a kezedet. Nem érdemes várni tehát ha telefonod kijelzője megsérült, érdemes mielőbb elvégezni a kijelzőcserét, különösen, hogy a legtöbb telefon kijelzője megfizethető áron és gyorsan cserélhető.

Hozd el törött kijelzőjű telefonod budapesti telefon szervizünkbe, mi pedig gyorsan, kiváló áron kicseréljük! Kijelzőcsere szolgáltatásunkkal akár már 1 munkanapon belül visszakaphatod telefonod, tökéletes kijelzővel! Te is szereted tudni előre, hogy mennyit kell fizetned? Telefon szervizünknél az ingyenes bevizsgálás után árajánlatot is adunk, így nem fog meglepetés érni. Mivel eredeti OEM alkatrészekkel dolgozunk, ezért minden kijelzőcseréhez 180 nap garanciát is biztosítunk. Ráadásul ha mi végezzük el a kijelzőcserét, és kijelzővédő fóliát vásárolsz nálunk a csere után, akkor 1000 Ft kedvezménnyel felhelyezzük azt.

Legyen szó Samsung, Huawei, Sony, Nokia, vagy akár HTC telefonról, mi kiváló áron végezzük a kijelzőcserét ezekhez a márkákhoz is. Hozd el hozzánk készüléked mielőbb, vagy írj nekünk elérhetőségünkre, hogy mielőbb elvégezhessük a kijelzőcserét. Telefon szervizünk Budapesten, a Szemere utcában található, közel a Westendhez, kiválóan megközelíthető helyen. Fordulj hozzánk bizalommal! 

 

Ha nem találod az alábbi opciók között a telefon készüléked márkáját, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Gyors és minőségi telefon szerviz

Budapesti telefon szervizünkben sok más szervizzel ellentétben valóban minőségi és bevált alkatrészeket használunk, a ránk bízott telefonokat pedig akár pár órán belül megjavítjuk. Nálunk az árajánlat és a bevizsgálás is ingyenes, ráadásul az általunk javított telefonokhoz 180 nap garanciát biztosítunk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írj nekünk most és rövid időn belül válaszolunk neked!

Cím

1054 Budapest,
Szemere utca 23.

Nyitva tartás

Hétfő-Csütörtök: 9-18-ig
Péntek: 9-16-ig
Szombat-Vasárnap: zárva

Cégadatok ikon

Cégadatok

Cégnév: Mobilbontó Elektronika Bt.
Székhely: 2040 Budaörs, Szabadság út 140-142 1. lph 4/2
Adószám: 24980951-2-13
Cégjegyzék szám: 01-06-788126