Kijelző csere telefon beszállítással

Lehet, hogy a megfelelő szerviz, aki a telefonod problémáját megjavítja, több száz kilométerre van tőled. Ebben az esetben választhatod a készülék beküldési szolgáltatást is.

Csomagfeladás egyénileg

Hibás telefonodat feladhatod bármilyen futárral, az általad preferált helyen és időben. A csomagfeladás költségét neked kell fizetned feladáskor. Visszaszállításkor választhatsz fizetési módot: átutalás a csomagfeladás előtt vagy utánvétes fizetés a csomag átvételekor.
Add fel csomagod otthonról kényelmesen a GLS online csomagrendelő felületén.
Választhatod a packeta házhozszállítási szolgáltatást is (fontos, ha packeta pontra küldöd a csomagot, nem tudjuk garantálni az átvételt!)
A csomagot az alábbi címre kell küldeni: 1054 Budapest, Szemere utca 23. fszt. 1. címzett: telefon-szerviz.hu

Készülék beszállítási szolgáltatás

Ha mindened a kényelem, akkor azt is kérheted, hogy csomagod felvételét mi intézzük helyetted. Ebben az esetben is elengedhetetlen a készülékbeszállítási űrlap kitöltése, melyet lentebb találsz meg.
Az űrlapot pontosan kell kitöltened, a visszaigazoló levélben szereplő számlaszámra kell elutalnod előre a szállítási költséget. Az összeg beérkezését követően 1-2 munkanapon belül felveszi a megadott címen a futár a hibás telefont és a következő munkanapon már nálunk is van. Visszaszállításkor választhatsz fizetési módot: átutalás a csomagfeladás előtt vagy utánvétes fizetés a csomag átvételekor.

Dönthetsz úgy, hogy személyesen hozod el készülékedet, ebben az esetben érdemes megnézned mennyi idő alatt tudjuk megjavítani a telefonodat. Ha nem kaptál választ a kérdésedre, vedd fel velünk a kapcsolatot, hagyj nekünk üzenetet!